Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII BEAUTYHOLIC

  1. Identitatea societății comerciale:

Denumire legală: FARMALINE RO S.R.L.

Denumire comercială: BEAUTYHOLIC

Cod Unic de Înregistrare: 14348200

Nr. Ordine Registrul Comerțului J40/10223/2001

  1. Domeniul aplicării

Prin intermediul prezentului act denumit ,,Termeni si condiții Beautyholic” privind comerțul online reglementeaza raportul juridic dintre vânzătorul FARMALINE RO S.R.L., numit în continuare Beautyholic și consumatorul, persoana fizică sau juridice, denumite in continuare “clientul” sau “consumatorul” (Beautyholic și Consumatorul vor fi numite împreuna ,,Părțile” în vederea contractului având drept obiect vânzarea de produse de către Beautyholic consumatorului, prin intermediul paginii web: www.beautyholic.ro

Termenii si condițiile Beautyholic se aplică tuturor comenzilor, vânzărilor și livrărilor efectuate, în conformitate cu versiunea lor la momentul încheierii contractului (la momentul efectuării comenzii).

În momentul efectuării comenzii, clientul acceptă în mod necondiționat termenii si condițiile Beautyholic, considerându-se luarea la cunoștiință a prezentului act de către client în momentul în care acesta efectuează comanda.

Beautyholic își rezervă dreptul de a își modifica oricând termenii și condițiile, însă acestea pot fi consultate în varianta actualizată oricând pe site-ul magazinului la secțiunea „Termeni și condiții”

 

  1. Încheierea contractului

Prin încheierea contractului dintre Beautyholic și client, se înțelege efectuarea comenzii de către client parcurgând toate etapele specifice magazinului online.

Clientul efectuează o cerere în vederea achiziționării unuia sau mai multor produse din catalogul Beautyholic, în conformitate cu termenii si condițiile Beautyholic, dar si cu prețurile de vânzare actualizate la data efectuării cererii de către client. De asemenea, cererea de cumpărare trebuie acceptată in mod expres de către Beautyholic.

După caz, Beautyholic nu este obligat la a accepta cererea de cumpărare a Clientului, în eventualitatea lipsei produsului din stoc, a datelor personale si de livrare eronate, sau alte aspecte care pot ridica suspiciuni asupra seriozității comenzii de livrare.

Contractul se considera încheiat între Beautyholic și client în momentul primirii comenzii pe e-mail.

  1. Produsele

În calitate de comerciant, Beautyholic comercializează pe pagina de internet www.beautyholic.ro o gamă largă si variată de produse de îngrijire personală, parfumerie, machiaje, accesorii și dispozitive, denumite in continuare în prezentul act ,,produsul” sau, dupa caz, ,,produsele”.

Furnizorul nostru garantează originalitatea produselor vândute de către magazinul Beautyholic.

Beautyholic își rezervă dreptul de a își modifica oricând gama de produse de pe site-ul www.beautyholic.ro, precum si informațiile despre produse, neavând caracter obligatoriu.

Imaginile atribuite produselor de pe site-ul www.beautyholic.ro nu întotdeauna coincid cu imaginea produselor livrate, in privinta aspectului si dotările cu care acestea vin. Prin urmare, pretențiile Clientului în privința acestor aspecte nu pot exista.

Produsele pot fi comandate de pe site-ul Beautyholic pe parcursul afișării acestora pe site și in limita stocului disponibil.

Produsele vor fi folosite de către Client doar pe durata de valabilitate a acestuia și conform instrucțiunilor de utilizare.

 

  1. Cererea de cumpărare / Comanda

Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul magazinului Beautyholic este necesară completarea datelor de identificare în mod exact, fara erori, verificându-se corectitudinea lor de către client înainte de trimiterea comenzii.

Beautyholic este exonerat în mod total de orice răspundere, dacă datele furnizate de către Client sunt eronate sau incomplete.

Prin confirmarea trimiterii comenzii, Clientul își exprimă acordul cu privire la caracteristicile, prețurile, cantitățile, condițiile de livrare ale produselor, precum și Termenii si Condițiile Beautyholic, Politica de utilizare Cookie-uri, Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Beautyholic poate alege între a accepta sau a nu accepta comanda făcută de către Client, încercând, însă nefiind obligat la a informarea Clientului cu privire la motivul neacceptării efectuării comenzii.

Acceptarea comenzii se transmite clientului printr-un e-mail de confirmare. Mesajul de confirmare este trimis în mod automat la adresa de e-mail scrisă de către Client în momentul completării formularului aferent comenzii. Prin urmare, Beautyholic nu răspunde pentru completarea greșită a adresei de e-mail de către client sau daca mesajul de confirmare nu a putut fi recepționat de către client.

Datorită faptului că Beautyholic își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile legii române in vigoare, acesta își rezervă dreptul de a nu își indeplini obligațiile contractuale, dacă se atrage suspiciunea unei fraude sau a altor vicii incompatibile cu legea română.

 

  1. Plata

Finalizarea și lansarea comenzii de către Client îi generează obligația acestuia la plata sumei aferente comenzii și a costurilor adiționale (de ex. transportul) incluse în prețul final al coșului de cumpărături.

Modalități de plată:

Plata online cu cardul prin EuPlatesc.ro

  1. Livrarea

Produsele comandate de către Client pe site-ul magazinului Beautyholic vor fi livrate de către Curier la adresa completată de acesta în formularul de trimitere a comenzii.

Clientul sau persoana desemnată de către client se obligă să preia produsele comandate de la Curier. De asemenea, Clientul poate mandata un terț de la adresa de livrare în privința primirii coletului și își dă acordul expres cu privire la aceasta.

Clientul are obligația de a verifica în fața Curierului dacă pachetul este complet și dacă este insoțit de factură.

Clientul se obligă să achite costul transportului, in valoare de 18.99 RON.

Termenul de livrare este de 5-10 zile lucratoare. Cu toate acestea, din cauza anumitor factori externi care nu tin de Beautyholic, termenul maxim de livrare poate fi de 30 de zile, clientul fiind indreptatit sa solicite anularea contractului dupa expirarea celor 30 de zile.

Calitatea produselor

Furnizorul nostru Big Buy Europa garanteaza pentru originalitatea si calitatea produselor comercializate.

 

  1. Politica de retur

Pentru a solicita returul, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: farmaline.beautyholic@gmail.com

Adresa pentru retur va fi comunicata prin e-mail.

Termenul maxim de acceptare a solicitarii de retur este de 14 zile.

Clientul are obligatia de a verifica coletul in momentul primirii pentru a se identifica orice deteriorare sau neconcordanta cu produsele comandate.

În cazul în care clientul detectează orice defect al coletului in momentul livrarii, este *OBLIGATORIU să mentioneze acest lucru în mod clar pe avizul de expeditie al companiei curier indicând de exemplu ‘COLET VIZIBIL DETERIORAT’.

Pentru ca returul sa fie acceptat, produsele trebuie sa fie sigilate si nedeteriorate.

Modalitatea de retur este lasata de Beautyholic la alegerea clientului, cheltuielile aferente de transport intrand in responsabilitatea clientului.

Dupa verificarea coletului la retur, Beautyholic va restitui suma aferenta bunului returnat in contul indicat de catre client.

  1. Protectia datelor cu caracter personal

FARMALINE RO S.R.L. este o societate care efectueaza comert cu amanuntul a produselor cosmetice, de parfumerie si diverse accesorii de infrumusetare.

Datele personale pe care le cerem si scopul acestora:

Nume – cu scopul de a va identifica si a va contacta

E-mail – cu scopul trimiterii facturii si de asemenea de a va contacta

Telefon – cu scopul de contact

Adresa – cu scopul de a se putea efectua livrarea

Contul IBAN – pentru a putea restitui suma de bani in cazul unui eventual retur

            Pentru a efectua comanda, FARMALINE RO S.R.L. imparte aceste detalii cu furnizorul BIG BUY EUROPA in vederea expedierii coletelor direct de catre acestia.

            BIG BUY EUROPA este o companie tehnologica, lider in comertul european. BIG BUY EUROPA ofera tehnologie, logistica si servicii operationale pentru comertul electronic.

            FARMALINE RO S.R.L. ofera metoda de plata online cu cardul prin EuPlatesc.ro, plata securizata prin sistemul 3D Secure. Un nivel înalt de securitate este absolut necesar când vine vorba de tranzacționarea online, de aceea te ajutăm să detectezi fraudele online în timp real prin sistemul dezvoltat de Visa și Mastercard, și furnizat de EuPlătesc.ro.

            FARMALINE RO S.R.L. imparte de asemenea datele clientilor cu Shopify, platforma pe care este construit si dezvoltat magazinul Beautyholic.